Hvordan bestille en artikkel på WhitePress®?

Oppdatert: 2022-09-27
Bestill en artikkel på WhitePress® plattformen
Vi presenterer guideboken for annonsører - du vil finne denne teksten veldig nyttig. Visste du at i tillegg til å publisere nesten alle typer artikler på forskjellige nettsider, kan du også bestille teksten? Les denne veiledningen og lær hvordan du bestiller kvalitetsartikler for publisering i WhitePress®.
Begynn å tjene penger. i dag.
Meld deg inn gratis

Vet du at hvis du mangler en passende tekst for publisering, kan du bestille den på vår plattform? Denne veiledningen er laget for å vise deg hvordan du gjør det med bare noen få klikk. Du kan bestille artikler utarbeidet av velprøvde tekstforfattere, du kan sende inn kommentarer til forfatteren, og evaluere arbeidet hans til slutt. La oss begynne!

1. Legg til et prosjekt

Først, fra listen til venstre, velg fanen mine prosjekter og klikk på knappen legg til et prosjekt. Legg til navnet på prosjektet, gjerne et som foreslår hva, hvor og når du skal publisere. Lim inn nettadressen til siden du vil markedsføre, og velg publikasjonsspråket fra listen over tilgjengelige språk.

Adding a project in WhitePress® platform - screenshot

Gå deretter til neste fane på listen til venstre og velg mitt innhold, klikk bestill artikkel .

2. Lag en bestilling

Først velger du artikkeltype. En betalt artikkel kan ha en reklame- eller ekspertkarakter, du vil publisere den i samsvar med utgiverens tilbud. Artikkelen til personlig bruk kan publiseres utenfor WhitePress®-plattformen, for eksempel på din egen nettside.

Order article - screenshot

I neste trinn velger du prosjektet som bestillingen gjelder. Avhengig av språket i prosjektet kan prisene på tekstforfatting endres. I hvert land vi opererer i, samarbeider vi med lokale tekstforfattere.Hvis du for eksempel vil bestille en artikkel på rumensk, må du velge prosjektet på rumensk. Deretter kan du velge kvaliteten på teksten.

3. Velg lengde og kvalitet

Før du bestemmer deg for kvaliteten på en artikkel, tenk på dine forventninger til innholdet du bestiller. Via WhitePress®-plattformen kan du bestille:

• Grunnartikkelen som har fra 2000 til 2500 tegn med mellomrom, bestillingen utføres innen 3 virkedager, artiklene skal være om generelle emner og vil bli skrevet av tekstforfatteren.
  • Den utvidede artikkelen som skiller seg fra den grunnleggende bare i lengden, inneholder fra 3000 til 3500 tegn med mellomrom.
  • Spesialartikkelen har fra 3500 til 5000 tegn med mellomrom, leveringstid er opptil 5 virkedager, det er en artikkel skrevet av en bransjejournalist om spesialiserte emner.
  • Premiumartikkelen har fra 5000 til 8000 tegn med mellomrom, leveringstid er opptil 7 virkedager, artikkelen er skrevet av en journalist eller en bransjeekspert, har spesialiserte emner som krever grundig research. Kvaliteten muliggjør publisering på premiumportalen. Prisen inkluderer lagerbilder og skjermbilder.
  • Premium pluss-artikkelen er forskjellig fra den vanlige premium-artikkelen i lengde og har 8000 eller flere tegn med mellomrom.

I hver av de valgte artiklene kan du sjekke eksempelpublikasjonen ved å klikke på Se eksempel-knappen. Etter å ha valgt riktig vare fullfører du bestillingsdetaljene. Velg Antall artikler, hvis du bestiller mer enn én kan du bestemme om varene skal ha delte eller separate bilder.

Ordering an article details - screenshot

Vi foreslår å bruke unike bilder for hver artikkel. Velg deretter Emne fra rullegardinlisten og skriv inn emnet. Så bestemmer du deg for hovedbildet, og fra nedtrekkslisten velger du om du vil:

• legg den til umiddelbart - legg ved en fil i JPG-, GIF-, PNG-format,
  • fullfør det senere,
  • kjøp den fra WhitePress-databasen for rundt 2 EUR netto per vare.

Et annet obligatorisk felt er Kommentarer og anbefalinger. Her bør du beskrive, så nøyaktig du kan, alle retningslinjer og forventninger til den bestilte teksten. Du kan lime inn lenker med informasjonskilder.

Beskriv deretter stedet hvor du vil at lenken skal vises i teksten. Eventuelt kan du legge ved en brief eller materialer som trengs for å utvikle artikkelen.

4. Hold kontakten

Til slutt velger du den foretrukne kontaktformen med tekstforfatteren og bekrefter telefonnummeret og e-posten din. Disse feltene er obligatoriske, men hvis du velger alternativetWhitePress® chat - - når som helst, vil du ikke motta noen anrop eller e-post fra tekstforfattere.

Setting up the form of contact - screenshot

5. Fullfør og vent på artikkelen

Nesten ferdig! Det siste du må gjøre er å klikke på Kjøp og betal. Bestillingen er klar! Er ikke det lett? I løpet av de neste dagene vil du motta teksten fra tekstforfatteren for gjennomgang og godkjenning.

Vil du heller se videoen om prosessen med å bestille en artikkel? Spill av videoopplæringen vår:

Les våre andre guidebøker for å få noen nyttige tips om hvordan du navigerer på WhitePress®-plattformen og hvordan du publiserer artikler på innflytelsesrike nettsteder.

Deres kommentarer (0)
WhitePress-redaktørene forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer som er støtende for andre personer som inneholder vulgære ord eller som ikke er relatert til emnet.