Slik fyller du på en konto i WhitePress®

Oppdatert: 2022-11-29
Lady working on a project on platform
La oss vise deg hvordan du fyller på WhitePress®-kontoen din, slik at du kan publisere sponsede artikler og bestille tekstforfatting. Denne veiledningen er rettet til alle annonsører. Husk at vi ikke krever noe minimumsinnskudd, så du kan begynne å publisere med WhitePress®-plattformen med en gang.
Begynn å tjene penger. i dag.
Meld deg inn gratis

Hei, i dag skal jeg vise deg hvordan du fyller på WhitePress-kontoen din slik at du kan publisere sponsede artikler eller bestille copywriting. Denne veiledningen er rettet til alle annonsører. Det som er viktig er at vi ikke krever noe minimumsinnskudd, og du kan publisere sponset artikkel for bare noen få euro.

Gå til penger fanen

Velg fanen Penger i brukerinnstillingene, eller klikk bare på Penger i menyen øverst til høyre.

Screenshot of the WhitePress' dashboard

Det er 3 faner tilgjengelig her:

• Penger totalt – dette er alle transaksjoner på ett sted som du kan filtrere.
  • Pengeinntekter – dette er pengene du kan tjene ved å publisere innhold ved hjelp av WhitePress.
  • Pengeutgifter – dette er pengene du bruker på tjenester som tilbys av WhitePress.

Klikk på pengeutgifter og deretter på Sett inn midler.

Screenshot of the Money tabs

Overfør penger til kontoen din

Skriv inn beløpet du vil fylle på kontoen din med. Husk at beløpet du betaler til kontoen din skal være brutto, dvs. inkludert MVA. Velg deretter betalingsmetode.

Avhengig av landet kan du fullføre transaksjonen ved å bruke forskjellige betalingssystemer, veldig ofte vil dette være PAYU eller PAYPAL, men i Ukraina bruker vi WayForPay og i Bulgaria Paylike. Etter å ha valgt metoden, klikk på Sett inn nå – du vil automatisk bli omdirigert til transaksjonssiden.

Hvis du velger bankoverføring (proforma), vil en PDF-fil automatisk bli generert.

Screenshot of the deposit of funds tab

Viktig! Husk å sjekke om dataene dine i kategorien Firmadata og adresser er korrekte, fordi proformafakturaen vil bli generert med dataene du tidligere har oppgitt.

Betalinger gjort på grunnlag av en proformafaktura bør være tilgjengelig på WhitePress®-kontoen din innen maksimalt tre virkedager fra datoen for overføringen. Penger som fylles på via betalingsgatewayer vil komme på kontoen umiddelbart.

Begyn å publisere!

Når du har penger på kontoen din, kan du begynne å jobbe med WhitePress®-plattformen! Setter du inn et beregnet beløp, er det lett å holde seg til budsjettet.

Husk at du også kan betale for publikasjoner direkte i handlekurven, men i dette tilfellet kan du kun betale via betalingsgateways.

Lykke tl!

Se vår videoopplæring og sjekk ut våre andre guider. Du vil lære hvordan du bruker plattformen og gjør arbeidet ditt mye enklere.

Deres kommentarer (0)
WhitePress-redaktørene forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer som er støtende for andre personer som inneholder vulgære ord eller som ikke er relatert til emnet.